Wat is Personal Training?

Personal Training is bewegen en sporten onder persoonlijke begeleiding om jouw doelen te bereiken. Een persoonlijke trainer begeleidt je zeer intensief. Daardoor train je op verantwoorde wijze en span je je net iets meer in dan wanneer je alleen traint; Beat Yourself!

Personal training, hoe werkt dat nou precies?Onze begeleiding bestaat niet alleen uit training, je wordt ook geholpen op het gebied van levensstijl en voeding. Voor de voeding werken wij samen met een gediplomeerde voedingsconsulent. Onze trainingen zijn leuk, varierend en effectief. Je kunt bij ons individueel of in een kleine groep trainen. Personal training is voor iedereen; voor het opbouwen van spiermassa, conditie, voor gewichtsverlies, figuurcorrectie, voor ervaren sporters en beginners. Tijdens een intake gesprek worden het vertrekpunt en de persoonlijke doelen bepaald. Aan de hand hiervan stellen we een trainingsprogramma op. Met behulp van tussentijdse metingen houden we oog op de vooruitgang.

1

Intakegesprek (Gratis)

Bij dit gesprek vraag ik naar de doelen van de klant, verder wordt gekeken naar de sportieve achtergrond en gezondheid.

2

Intake Training (Gratis)

Bij deze training test ik de conditie en kracht van de klant.

3

Bepalen doelstelling

Samen met de klant maken we een plan voor een realistisch doel te behalen met alle informatie uit het intake gesprek en training

4

Tussentijdse evaluatie

Afhankelijk van de doelstelling gaan we kijken of we op schema zitten van onze doelstelling

5

Eventueel aanpassen doelstelling

Hierbij kijken we naar wat er eventueel niet goed gaat. Dit kan aan de frequentie van de trainingen liggen of aan het voedingspatroon.

6

Behaalde voorlopige doelstelling

Vaak is dit niet de eind doelstelling maar een realistische stap naar een eind doel, dan bepalen het de volgende doel

7

Behaalde eind doelstelling

Hij of zij heeft haar doel behaald! Dan gaan we bepalen hoe we dit doel vast kunnen houden.