Personal Training

Tijdens een intake gesprek wordt het vertrekpunt en de persoonlijke doelen bepaald. Aan de hand hiervan stellen we een trainingsprogramma op. Met behulp van tussentijdse metingen houden we oog op de vooruitgang.

  • Begeleid jouw doelen halen
  • Hulp met levensstijl en voeding
  • Leuk, effectief en variërend
Gratis intake aanvragen

IDEALE SPORT OMSTANDIGHEDEN

In zijn eigen Sport Studio -centraal in Breda- creëert Beat Yourself de ideale omstandigheden om aan jezelf te werken. Elke training is je op het lijf geschreven, volgens jouw ambitie en jouw mogelijkheden.

KRIJG ZIN IN SPORTEN

Zou jij je lichaam eens flink willen aanpakken maar je hebt geen tijd, geen zin, geen energie? Gelukkig is er een oplossing voor al je bezwaren namelijk personal training bij Beat Yourself sport studio.

EFFECTIEF SPORTEN TE BREDA

Onder de professionele begeleiding van je eigen trainer sport je effectiever en leuker. Je wordt uitgedaagd om net iets dieper te gaan, zodat je daadwerkelijk je doelen haalt zoals o.a. afvallen, spieren kweken en vooral lekker in je vel zitten.

WEEGSCHAAL EN SPIEGEL

Ron verplicht je nergens toen, hij daagt je uit. Dat is zijn werk, daar is hij goed in. Hij maakt trainen zo leuk en gevarieerd dat je nauwelijks doorhebt hoe hard je aan het werk bent. Dat besef je achteraf pas, als je op de weegschaal staat.

Groepstrainingen

Beat Yourself biedt ook verschillende groepstrainingen aan, dit tegen scherpe tarieven.

  • Beat Yourself Dames zaterdagmorgen 8:30 – 9:30 uur
  • Beat Yourself Heren zaterdagmorgen 9:30 – 10:30 uur
  • Beat Yourself dinsdagavond 19:30 - 20:30uur
Meer informatie

Gemakkelijk contact opnemen.

Contactgegevens Beat Yourself Sport-Studio

Wilt u in contact komen of heeft u meer informatie nodig? Twijfel dan niet en neem contact op via de onderstaande informatie.

Spinveld 66a
4815 HT, Breda

06-52302373

62265830

Stuur een e-mail naar: ron@beatyourself.nl